dissabte, 23 d’octubre del 2010

Hello, Pocoyo!

Hello, Pocoyo!


Anàlisis
El joc és una aventura gràfica amb una història prou peculiar en la que se’ns insta a trobar tots els amics perduts d’en Pocoyo, que ell mateix ha fet desaparèixer sense voler amb uns llapis màgics. Així, el joc es divideix en una sèrie de fases amb diferents problemes de lògica senzillets que a vegades demanen executar una acció concreta, fer servir un objecte determinat, d’altres hem de fer servir alguna habilitat dels nostres amics fins i tot bufant a la Nintendo DS per fer volar bombolles!
Gràficament el joc té un aspecte fantàstic, respectant tot l’estil de la sèrie en colors, disseny, moviment, i com no, fons blanc en la majoria d’ocasions.
A nivell de joc, aquest és bastant senzill de controlar, tot i que el sistema d’inventari pot arribar a ser una mica difícil al principi sobretot als jugadors més petits.
A nivell sonor és deliciós. A part de les veus del narrador i dels personatges que ens guien durant tota la aventura, les músiques són tan divertides i adients com a la sèrie.
En conclusió, és un joc molt recomanat als fans de la sèrie siguin de l’edat que siguin, perquè tot i que el joc en sí és molt fàcil i senzill, farà passar una bona estona i provocarà un bon somriure.

 
Beneficis
Millora de la lògica i de la resolució de problemes.
Millora de la orientació espaial absoluta i relativa.
Millora de la comprensió oral.


Edat recomanada
La orientació d’aquest joc és la d’un públic similar al de la sèrie, així que se suposa que nens de tres o quatre anys serien el millor públic. Tot i així, la necessitat de llegir alguns textos en moments puntuals i les petites dificultats que puguin sorgir de la interfície requereixen que un adult supervisi el temps de joc dels nens d’aquestes edats i els ajudin.



Anna Chamorro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada