dimecres, 6 d’octubre del 2010

Percepció dels videojocs

Estudis recents demostren que els videojocs, si es respecten uns hàbits de temps raonables, l’activitat pot considerar-se correcte i satisfactòria. Els últims èxits de la WII o la Play Station 3 permeten veure la forma en què els videojocs han impactat positivament en els nens, proporcionant-les-hi benestar.
A nascut una nova era, que usa les tecnologies lúdiques amb objectius pedagògics. Hi ha especialistes que investiguen el impacte educatiu i social dels videojocs dissenyats amb intenció pedagògica. Aquesta era s’aproxima al màxim als nens, els quals tenen unes característiques diferents que s’haurien de reconèixer per garantir uns correctes resultats pedagògics. Aquesta generació de futurs estudiants s’ha anat familiaritzant amb la tecnologia digital des de ven petits.
Per exemple,  Farm Frenzy és un videojoc que permet veure com és la vida en el camp. És un joc divertit per aquells que pensaven que la ciutat era una bojeria. És un joc que et ferà veure la vida en el camp d’una manera completament diferent. Amb un click, s’alimentaran els pollastres, o recolliran els ous, aprovisionaràs al magatzem o aniràs a mercat. Un cop s’obtingui suficients diners, es podran anar millorant els edificis per treballar de forma més efectiva i rápida i comprar nova maquinària que pugui fabricar els productes adaptats als consumidors. Es caracteritza per tenir colors gràfics 3D, músiqueta adaptada a l’edat del nen i hores de joc educatiu.


Carla Dabau Padrosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada