divendres, 15 d’octubre del 2010

Music Hero, emprende tu reto.

Music Hero és un joc de simulació estratégica multiusuari online desenvolupat per la Fundació Pública d’Andalusia com a eina educativa per fomentar les habilitats de les persones emprenadores. Dintre del seu objectiu general de impulsar l’espíritu emprenador a Andalusia, es dirigeix principalment a nens i a joves.
Amb la intenció de generar un material innovador i motivador per al públic objectiu, el projecte s’ha centrar en la creació i edició d’un joc multiusuari accesible a través de qualsevol navegador web.
Cada partida de “Music Hero, emprende tu reto” tindrà una duració aproximada de dos mesos, durant els quals els participants coneixerant, experimenterant i reflexionarant sobre el conjunts d’habilitats que són necessaries per emprendre un projecte, a través d’una simulació que permet crear i gestionar un grup musical.
El joc “Music Hero, emprende tu reto” podrá ser aplicat en entorns de educación no formal, com a complement al projecte pedagògic, o bé com a eina de experimentació i d’experimentació de la cultura emprenadora des d’una bassant més lúdica i informal.
Per la seva utilització en entorns no formals, el joc disposa d’una guia educativa per educadors, així com del suport d’una Oficina Tècnica que garantitzarà el seu bon desenvolupament tècnic i la seva dinamització.

Alicia Abril, Silvia Caballé, Anna Chamorro i Carla Dabau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada