dijous, 25 de novembre del 2010

Great Migration


Hem escollit aquest joc perquè és interactiu per els nens i l’utilitzen alguns mestres per crear un ambient de sensibilització cara als animals per part dels nens.


Consisteix en què els animals han d'emmigrar, durant aquest recorregut els nens els haurán d'ajudar a sobreviure dels densos boscos, rius cabalosos, desolades planes i selves salvatges, mentre que a la vegada s'han d'ocupar dels problemes de la salut, els ambients impredictibles i el pur esgotament.


Hi ha quatre tipus de migracions:
  • La papallona Monarca
  • El salmó
  • La zebra
  • El cranc vermell

 
Si guanyen seguretat els nens aconsegueixen punts i prestigi. Han de seleccionar un líder ¡, recollir el ramat, envair als depredadors i curar les ferides de tots els animals. Aquest joc de defensa d’animals està basat en un event televisiu impressionant del canal de National Geographic. Aquest joc només es pot jugar a través de la pàgina web del National Geographic, és a dir en línia.









Alicia Abril, Silvia Caballé, Anna Chamorro i Carla Dabau.

2 comentaris:

  1. I l'enllaç? Es pot jugar en línia?

    ResponElimina
  2. Ens ha semblat molt interessant que existeixin videojocs lúdics i alhora educatius per als infants. Pensem que és un tema que pot portar a un gran debat per això ho hem ampliat en el nostre blog. Esperem la vostra visita http://grup5byoje.blogspot.com/

    Yaiza Peralta, Ona Vendrell, Elena Juncà i Judit Portero

    ResponElimina