dijous, 4 de novembre del 2010

Les noves tecnologies a les aules

Segons informa un reportatge televisiu, el qual tracta sobre una xarxa de professors que millora la qualitat de l’educació mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació. Hi ha les següents tendències:
La tecnologia actual no només és una eina útil, sinó que també és vital per l’aprenentatge. Els professors, per exemple, han vist que una presentació en data o una classe virtual no és el mateix, i aquesta última permet apropar-se molt més al coneixement i impregnar a als alumnes amb tota aquesta informació essencial. Més de 400 docents van començar a portar a terme els primers passos per transformar-se en una xarxa de professors molt innovadors.
La pissarra i el guix són història per alguns professors. Aquests docents han canviat les populars eines tradicionals, i han vist, en la tecnologia, la oportunitat de fer mes entretinguts els seus continguts i apropar-se als seus alumnes.
Ells s’han posat en el paper d’alumnes i han aprés, per alguns, alguna cosa desconeguda anteriorment.  Ara, els professors preparen les classes virtualment i estan posats al dia de tots els portals educatius del moment, i preparen totes les seves classes utilitzant dimensions i recursos digitals.  Aquests docents creuen que hi ha avantatges de sobres per creure en les noves tecnologies.
He escollit aquests dos vídeos perquè els he trobat molt interessants i que penso que s'adeqüen al nostre tema.



Carla Dabau Padrosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada